Persondatapolitik for HOUMANN Materieludllejning A/S

 

Indledning:

 

Vores persondatapolitik er en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til. Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du meget velkommen til at henvende dig til os på:

 

Kontaktoplysninger:

HOUMANN Materieludlejning  A/S

Industrivej 5 - 9600 Aars

 

CVR.:                 27757634

Tlf. nr.:               98622896

e-mail:               steenp@houmann-udlejning.dk                       eller på

e-mail:               nico@houmann-udlejning.dk

 

Behandling af dine personoplysninger:

Vi behandler dine personoplysninger såsom navn, adresse, e-mail adresse, tlf. nr. som du har udleveret til os i forbindelse med din oprettelse som kunde.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde samt at levere

de services, du har købt af os.

 

Sletning af persondata:

Såfremt du måtte ønske det sletter vi selvfølgelige dine data og du kan altid ved skriftlig henvendelse

til os på mail til: nico@houmann-udlejning.dk  få oplyst hvilke data vi gemmer.

Vi stræber efter at slette eller anonymisere personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.

Vi opbevarer dog dine data i minimum 5 år af hensyn til bogføringsloven.

 

 

Rettigheder efter persondataforordningen:

Du har altid rettighed til -

At modtage oplysning om, hvordan vi behandler dine personoplysninger

At få indsigt i dine personoplysninger

At få urigtige personoplysninger rettet.

At få dine personoplysninger slettet.

At have ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes til markedsføring.

Alle ovennævnte rettigheder håndteres ved skriftlig henvendelse til: nico@houmann-udlejning.dk

og afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben

  1. eks. at ændre en eksisterende praksis væsentligt.

Påvirker beskyttelse af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk.

 

Videregivelse af oplysninger:

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand.

Dine personoplysninger videregives til databehandlere, som er tilknyttet HOUMANN Materieludlejning A/S.

Dog kun efter instruks fra HOUMANN Materieludlejning A/S.

Databehandlere er underlagt de samme forpligtigelser til beskyttelse af personoplysninger som

HOUMANN Materieludlejning A/S  

 

Ændringer:

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Det begrænser ikke dine rettigheder i henhold til

denne privatlivspolitik uden dit skriftlige samtykke.

Vi gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores persondatapolitik. Hvis vi modtager formelle skriftlige

klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen.

HOUMANN Materieludlejning A/S samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder,

  1. eks.Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, såfremt at vi ikke kan løse dem indirekte med vores kunder.

 

Kontakt:

Hvis du ønsker at klage over Houmann Materieludlejning A/S behandling af dine personoplysninger,

Kan dette ske til datatilsynet:

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 København K

Tlf. 33193200

Mail adr.: dt@datatilsynet.dk

 

 

 

Udarbejdet d. 25.05.18

redigeret